Лайм

Терористи без віри: Катя Осадча показала, як окупант розповідає дружині про цинічні "пасхалки"

Ведуча відреагувала на "плани" рашистів на Великдень

Катя Осадчая показала телефонну розмову окупанта зі своєю дружиною, яка вкотре доводить, що для росіян не існує нічого святого. На записі, перехопленому СБУ, рашист розповідає про небезпечні "сюрпризи", які вони готують українцям на Великдень.

"Тут он пацаны пасхалки хохлам уже готовят. Танкисты на снарядах пишут "Христос воскрес!", - каже окупант і в цей момент лунає сміх дружини. - Главное, чтобы "Воистину" обратно не прилетело, - продовжує він. - Развлекаемся как можем".

Фото: Кадр із відео

Потім жінка запитує чоловіка, чому в його підрозділі залишилося так мало людей, на що він пониклим голосом каже, що "когось" убили, а "хтось" поїхав.

Загарбник скаржиться, що до його взводу більше нікого не додають, а всі тільки їдуть: "Тут усі біжать! У нас із бригади звільнилося вже 600 людей. Тут залишилися тільки найстійкіші та алкаші".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)


"Припинення вогню у Великдень? Ця розмова ще раз ілюструє, що маємо справу з терористами без віри. Вони ненаситні загарбники, - зазначає Катя Осадча. - І да, прилетить с*ки вам назад від наших ЗСУ вдвічі більше. І біжіть всі, як таргани з нашої землі. І вас тварюк "стійких і алкашів" доб’ємо".

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених