Лайм

На одну українку більше: дружина Олександра Скічка народила дівчинку і показала миле фото

Губернатор Черкаської області вдруге став батьком

Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева стали батькам вдруге. Дружина голови Черкаської ОДА народила дівчинку та показала у Instagram миле фото із ручкою новонародженої.

"Ми з України! Сьогодні вночі на одну українку стало більше! PS Христос Воскрес!" - написали щасливі батьки, поки зберігаючи в таємниці ім'я дівчинки.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Elizaveta Yurusheva (@elizaveta.yurusheva)

34-річна Юрушева стала мамою втретє: окрім 7-річної доньки Тати Єлизавета має також сина від попереднього шлюбу.

Фото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

Відомо, що дружина Скічка народжувала не в Україні: в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" політик та колишній шоумен розповів, що Єлизавета з дітьми виїхала з країни ще на початку війни.

"Ми не бачилися з першого дня війни, у неї 9 місяць вагітності, вона може народити будь-якої миті. Я вдячний дружині, що вона з розумінням ставиться до ситуації. Вона сильна, ми це переживаємо разом. Нам набагато легше ніж тим, хто втратив житло чи знаходиться на лінії фронту", - розповів Олександр.

  • Раніше Катя Осадча показала сина, якому виповнилося 8 місяців. Зірка написала, що коли хлопчик виросте, то обов'язково буде у подробицях знати події, які відбуваються сьогодні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита