Лайм

Він не запам'ятає вибухів та сирен: Катя Осадча показала сина, якому виповнилося 8 місяців

Зірка також написала, що коли хлопчик виросте, то обов'язково знатиме в подробицях події, що відбуваються сьогодні

Українська телеведуча Катя Осадча показала миле фото з молодшим сином Данилом. У підписі до чорно-білого знімку вона зазначила, що малюкові вже виповнилося 8 місяців, і два з них триває війна в Україні.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості у Instagram. Осадча також написала, що коли хлопчик виросте, то обов'язково знатиме у подробицях події, що відбуваються сьогодні в нашій країні, і розумітиме, яку ціну українцям довелося заплатити за свободу.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Данилові сьогодні 8 місяців, і вже майже два з них іде війна. Він не запам’ятає вибухів і сирен, в його пам’яті не викарбуються збережені батьки і сльози близьких. Але коли виросте, буде знати ці події в подробицях і знати, якою ціною українці вибороли його країну! Рости, сину! Перемога скоро", - йдеться в пості ведучої.

Чоловік Осадчої Юрій Горбунов також приготував для молодшого сина теплі слова. У своєму Instagram він опублікував знімок із Данилом, зазначивши, що малюк став дитиною війни, як і багато інших українських дітей.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Тобі сьогодні вже 8 місяців, мій хлопчику! Тепер ти дитина війни!! Коли ти виростеш, ти вивчатимеш у школі ці найстрашніші в історії України сторінки! А ми з мамою тобі розповідатимемо про неї! Щоб такого більше ніколи не повторилося !!Тато з мамою тебе дуже люблять!" – написав Горбунов.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилися двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у ведучої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

  • Раніше Катя Осадча відреагувала на лист 9-річного хлопчика з Гостомеля загиблій матері. Телеведуча та мама трьох синів Катя Осадча зазначила, що діти не заслужили такого горя.
  • Горбунов зустрівся з дітьми з Маріуполя та показав фото. "Діти, у яких російські окупанти забрали дім, але не зможуть забрати дитинство!" – написав він.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита