Лайм

Олександр Скічко з дружиною чекають на дитину - пара показала фото з животиком

Для подружжя майбутній малюк стане другою спільною дитиною

Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева поділилися приємною новиною – вони незабаром знову стануть батьками. Подружжя опублікували в Instagram знімки, на яких добре видно округлий животик.

На чорно-білих знімках дружина голови Черкаської ОДА позує у вбраннях, які підкреслюють вагітність. На першому фото Єлизавета зображена у короткому топі, а на другому - у велосипедах, що облягають живіт. Ці кадри були зроблені для нового номеру українського Vogue.

Фото: instagram.com/elizaveta.yurusheva/instagram.com/aleksandrskichko

Подружжя не стало підписувати фотографії, як і повідомляти подробиці вагітності. Єлизавета та Олександр супроводили парну публікацію емодзі у вигляді білого серця.

Для шанувальників та зіркових друзів пари новина про майбутнє поповнення у сім'ї стала приємною несподіванкою. У коментарях посипалися привітання.

Фото: instagram.com/elizaveta.yurusheva/instagram.com/aleksandrskichko

"Аааааа, вітаю!", - написала Анна Різатдінова. "Лізочка, яке щастя. Вітаю від душі. Ти така красуня", - наголосила Санта Дімопулос. "Від щирого серця вітаємо всією сім'єю", - привітала Світлана Тарабарова. "Браво", – коротко написав Юрій Горбунов.

Для 30-річного Скічка майбутнє маля стане другою дитиною, а для 34-річної Юрушевої вже третьою. Подружжя виховує спільну дочку Наталю (2015 р.н.) та сина бізнесвумен від першого шлюбу Даніеля (2008 р.н.). Олександр та Єлизавета одружилися 5 вересня 2017 року. Розпис та весілля проходили у Тбілісі.

Фото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

  • Раніше про вагітність повідомила Maruv. Співачка поділилася новиною у свїй день народження, опублікувавши серію знімків із животом.
  • Ріанна вперше стане мамою - у мережі з'явилися вуличні кадри, на яких співачка демонструє округлий животик. Пізніше 33-річна зірка підтвердила вагітність в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита