Лайм

У страшних речах винна Росія: Максим Галкін емоційно засудив обстріл Одеси

Російський гуморист відкрито заговорив про військові злочини своєї країни

Максим Галкін, який раніше пообіцяв пожертвувати українським біженцям частину виторгу від концертів в Ізраїлі, засудив військові злочини Росії в Україні. На початку повномасштабного вторгнення РФ гуморист уникав прямих висловлювань про війну, але тепер заговорив про обстріл житлового будинку в Одесі, звірства в Бучі, знищення Маріуполя і навіть збитий боїнг 777 біля Донецька.

Фото: https://www.instagram.com/maxgalkinru/

"Напередодні світлого свята Великодня, у день сходження благодатного вогню летять крилаті російські ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я. Гине тримісячна дитина. Як це все б'ється? Поясніть мені?" - звернувся Галкін до глядачів.

"Крилаті ракети не повинні прилітати в житлові будинки і в будні дні, не тільки на свята. Але ви одночасно молитеся з патріархом Єрусалимським про мир, ви - офіційні особи - везете благодатний вогонь до Москви, і при цьому ця сама влада посилає ці ракети. Чи це знову не ми? Я вже чув пояснення, що це тому ці ракети потрапили у житловий будинок, що ППО українське їх збило. Тобто не має працювати ППО, і тоді все буде добре?" - обурився він.

Житловий будинок в Одесі після потрапляння російської ракетиФото: Getty Images

"У такій кількості страшних речей винна Росія, і при цьому каже, що не винна. Звірства у Бучі це не ми, малазійський Боїнг це не ми, Маріуполь зрівняли із землею це не ми, до Одеси летить ракета – це ми, але не зовсім ми. Усе - не ми. А ми що там робимо? Глибокі співчуття всім рідним загиблим та світла пам'ять", - завершив гуморист своє звернення.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Максим Галкін (@maxgalkinru)

Максим Галкін закрив коментарі під своїм відео та звернувся до проплачених тролів, які засипають його пости критикою: "Як треба бути невпевненим у думці народу, щоб вливати таку кількість держбюджету в цю фабрику тролів, щоб вони зображували, що народ і влада єдині".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни