Лайм

Розвозить броники, їжу: Володимир Дантес віддав волонтерам дорогий автомобіль

Тепер машина артиста доставляє гуманітарну допомогу

Український виконавець Володимир Дантес, який нещодавно розсекретив подробиці розставання з Дорофєєвою, розповів про допомогу українській армії. Він зізнався, що не любить перераховувати якісь конкретні дії, проте уточнив, що віддав волонтерам свій автомобіль Tesla.

Про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. За словами музиканта, тепер його машина доставляє гуманітарну допомогу людям, які її потребують.

"Мені чомусь не хочеться хизуватися тим, що я можу зробити. Я свою Tesla віддав волонтерам. Вона розсікає по Києву, розвозить броники, дітям їжу. Ну, кайф. А про все інше я не буду говорити, тому що не можу", - розповів Дантес.

Відомо, що Tesla з’явилася у Володимира у минулому році. До цього він їздив на Hyundai Tucson, проте заявляв, що хотів бі спробувати поїздити саме на електрокарі.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Артист також зазначив, що не треба кожного дня запитувати себе: "коли ж закінчиться війна?". За словами співака, найкраще, що можна зробити у ситуації, що склалася, - допомагати нашим захисникам та усім людям, які потребують нашої уваги.

"Я вже відкинув цю штуку, бо ти наче ставиш собі якусь ціль, яку не можеш контролювати. Навіть якщо в травні-червні ми переможемо, то все одно ми залишаємося поряд із сусідом, від якого ми не знаємо чого чекати. Завжди буде такий сусід. Я не можу нічого зробити з тим, щоб зупинити його. Я можу тільки допомагати українцям, можу допомагати армії. І від того, як я буду допомагати, я маю якусь надію, що це допоможе нашій перемозі настати швидше", - пояснив він.

Володимир Дантес - український співак, телеведучий, радіоведучий, ексучасник гурту "ДіО.фільми", що розпався 2015 року. Почав сольну кар'єру під псевдонімом Dantes.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття