Лайм

Ще у 2014 добре зрозуміла, з чим маємо справу: Кароль прокоментувала заборону на в'їзд до РФ

"Для мене сьогоднішня історія з нев'їздом – не проблема"

Українська виконавиця Тіна Кароль опинилася у числі знаменитостей, яким заборонили в'їзд на територію РФ на 50 років. Проте вона не поспішає засмучуватися через це, адже ще у 2014 році, як тільки Росія вторглася в Україну, одразу ж розірвала всі контракти та відмовилася від концертів у країні-агресорі.

Детальніше про це артистка розповіла в ефірі каналу "1+1". Вона наголосила, що на якісь "писульки" з боку країни-окупанта Росії навіть не варто звертати уваги.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Я взагалі навіть не знаю, чи треба на це звертати увагу. Ну якісь "писульки" собі пишуть, мені все одно. Я туди і не їздила, розумієте. Ось у чому справа. Я ще у 2014 добре зрозуміла, з чим маємо справу, і відмовилася від усіх концертів, контрактів та різних продюсувань", - заявила Кароль.

"Для мене сьогоднішня історія з нев'їздом – не проблема, що я втратила якісь концерти, гроші і таке інше. Я для себе це вирішила давно, коли ще почалася війна", - додала вона.

Фото: instagram.com/tina_karol

Також співачка акцентувала увагу на тому, що необхідно заборонити в'їзд в Україну всім російським зіркам: "Тотальна заборона! Ті, хто себе хотіли проявити та допомагати, і так далі – вони вже себе проявили. Нам не потрібно. У нас є все своє, навіщо нам взагалі хтось”.

Нагадаємо, після вторгнення РФ в Україну Тіна Кароль поїхала до Польщі, де разом із однодумцями створила Міжнародний центр інформаційного спротиву. "Я боротимуся за правду, щоб у кожному місті звучав гімн України! Як символ свободи та незламності духу. 24 лютого Росія нанесла перший ракетний удар по Україні. Народна війна прийшла в кожну українську сім'ю. 26 лютого після серії вибухів у житлових кварталах Києва, у тому числі біля мого будинку, я прийняла рішення рішуче діяти і захищати свою країну тим, що найдорожче у мене – своїм Голосом. Я обіцяю донести істину тим, хто не знає цієї правди", - заявляла раніше виконавиця.

Цікаві історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших