Лайм

Я боротимуся за правду: Тіна Кароль вийшла на мітинг у Варшаві та заспівала пісню "Вільна"

Зірка прийняла рішення рішуче діяти та захищати країну своїм голосом

Українська співачка Тіна Кароль вийшла на мітинг у Варшаві: у руках вона тримала український прапор та співала пісню "Вільна". Артистка заявила, що таким чином хоче усьому світові розповісти, що насправді зараз відбувається в Україні.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала відповідний ролик. Кароль також поділилася, що разом із однодумцями створила у Варшаві Міжнародний центр інформаційного спротиву.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Тіна Кароль (@tina_karol)

"Я боротимуся за правду, щоб у кожному місті звучав гімн України! Як символ свободи та незламності духу. 24 лютого Росія нанесла перший ракетний удар по Україні. Народна війна прийшла в кожну українську родину. 26 лютого після серії вибухів у житлових кварталах Києва, у тому числі біля мого будинку, я прийняла рішення рішуче діяти і захищати свою країну тим, що є найдорожчим у мене – своїм Голосом. Я обіцяю донести істину тим, хто не знає цієї правди", - пояснила співачка детальніше.

"З однодумцями я створила Міжнародний центр інформаційного спротиву зі штаб-квартирою у Варшаві, де ми цілодобово працюємо над тим, щоб донести до простих людей у всьому світі реальну картину справ в Україні. Особливий акцент ми робимо на російськомовну аудиторію з Росії, Білорусії, Вірменії, Казахстану. Люди мають право знати правду", - додала вона.

Фото: instagram.com/tina_karol

Інші українські знаменитості теж не стоять осторонь. Так, український музикант Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи" записав відеозвернення, яке адресоване російським матерям. Він закликав їх зупинити агресію Росії проти України. Вже сьому добу по всій країні гинуть люди від російських бомб, міста перебувають під ударами балістичних ракет, а мирні жителі змушені ховатися по гаражах та підвалах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято