Лайм

Чоловік Марічки Падалко після бойового завдання в Ірпені розірвав стосунки з батьками в Росії

Батько та мати Єгора Соболєва не засуджували дії своєї армії в Україні

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв народився у Краснодарі та прожив у Росії до 1995 року. У 2004 році він отримав українське громадянство, працював журналістом і був народним депутатом України від партії "Сампопоміч". Батьки Соболєва досі живуть у Росії, і після початку повномасштабної війни він різко розірвав із ними стосунки.

Марічка Падалко у програмі "ЖВЛ" розповіла, що чоловік посварився з батьками після того, як повернувся з бойового завдання в Ірпені. Соболєв служить у теробороні та брав участь у зачистці міста після його звільнення від російських окупантів.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

"Я знаю, наскільки його люблять батьки, розумію, що любов батьків - найкращий захист. Я відразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася. У її словах було багато переживань за сина, щоб з нами все було добре. А потім, коли Єгор почав спілкуватися з батьками, він зрозумів, що це переживання лише за нього, але немає жодного засудження того, що Росія тут робить", - розповіла Марічка.

Переломний момент стався після того, як Єгор Соболєв вийшов із Ірпеня. Своїм батькам він у подробицях описав те, що побачив у місті після вигнання росіян.

"Як я розумію, він там побачив набагато більше, ніж мені розповів. Тому що я це прочитала в його переписці з мамою. Він написав усе, що думає про Росію, про них, усе, що він там побачив - зґвалтованих дівчаток віку нашої молодшої дочки. Написав їм та їхній країні прокляття", - каже Падалко.

Телеведуча була дуже здивована, як різко чоловік написав батькам про свою позицію. Втім, він залишив їм шанс на примирення.

"Мені він сказав, що відновлення відносин з батьком і мамою може бути тільки через дуже сильне їхнє особисте каяття, як громадян Росії", - сказала вона.

Цікаві історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також