Лайм

Вакарчук заспівав із 3-річним хлопчиком та захисником України на концерті "Океан Ельзи" у метро: відео

Зібрані кошти підуть на допомогу дітям, що постраждали від війни

Гурт "Океан Ельзи" дав благодійний концерт "І все буде добре" на станції метро "Золоті ворота". Святослав Вакарчук виступив прямо на платформі, яка стала прихистком для тисяч киян під час обстрілів та бомбардувань столиці.

Пісню "Не твоя війна" співакові допоміг виконати маленький Лео, який став справжньою зіркою мережі завдяки зворушливому виконанню пісні "Ой у лузі червона калина". Хлопчик а капела заспівав початок композиції, далі пісню продовжив Святослав Вакарчук.

3-річний Леонард зараз перебуває на Західній Україні. Хлопчик із мамою та татом біг із Ірпеня що на Київщині у безпечніше місце. Талановитий малюк кілька днів готувався до виступу, після чого батьки записали його виконання пісні "Не твоя війна", яке потім показали на екрані.

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

Також на благодійному концерті ОЕ заспівав учасник "Голосу країни-12", гітарист військового оркестру Міністерства оборони України Олександр Свиріденко. Сьогодні хлопець захищає Україну на фронті, але приїхав на один вечір до Києва, щоб заспівати для українців. Разом із Вакарчуком він виконав хіт "Еверест".

Концерт транслювався 24 квітня на всіх провідних українських телеканалах у рамках загальнонаціонального марафону.

Під час та після телевізійної трансляції було організовано збір коштів для допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні. Музиканти розповіли, що станом на ранок 26 квітня вже зібрано 8 257 620 грн.

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита