Лайм

Євген Синельников розповів, як після евакуації з Бучі мародери пограбували його будинок

Також пошкодили дах та вибили двері

Український режисер та ведучий шоу "Орел і Решка" Євген Синельников розповів, що після того, як він вибрався з окупованої Бучі, мародери розграбували його будинок. Орки винесли все, навіть дрібні речі, які не мають матеріальної цінності.

Про це мандрівник розповів у програмі "Зе Інтерв'юер". Синельников евакуювався 9 березня. На той момент у будинку були вибиті вікна, але речі були не тронуті. У квітні сім'я повернулася до міста і жахнулася від усіх пошкоджень: зруйнований дах, вибиті двері, винесена техніка та особисті речі. А те, що рашисти забрати не змогли просто знищили.

Фото: Кадр із відео

"Знімали телевізор і видно, що не було часу або просто знімали його, знімали, а потім просто зруйнували і все. Колонки музичні просто простріляні, - розповів Євген. - Якщо ти його не забираєш, навіщо ти його псуєш, воно тобі заважає?".

Синельников зазначив, що у всіх діях росіян у Бучі відчувається якась образа, мовляв, ви занадто добре тут живете.

Будинок Євгена Синельникова до війни Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

"Дуже сумне відчуття, коли ти бачиш, на що перетворився твій будинок, я навіть не знаю, як туди повертатися, - сказав ведучий. - У мене навіть білизни немає, зубних щіток, бритви, немає маленьких дешевих речей. Навіщо вони вам потрібні? Це так дріб'язково, це навіть дивує".

Євген зізнається, що йому ще пощастило, адже у будинку залишилися стіни. А ось будинок батьків у Гостомелі знищений повністю.

Батьківський будинок у Гостомелі Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

"Я навіть не розумію, як так сталося, бо там згоріло все, навіть плитка, яка була на стіні. Її немає, немає кам'яного стола, - розповів ведучий. - Я досі не розумію, що це: може, фосфор, може ще що. Бо таких значних руйнувань немає, стіни начебто є, але вигоріло все так...".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували