Лайм

Український депутат заявив, що Філіп Кіркоров таємно допомагає ЗСУ

Гончаренко подякував артисту

Російський співак Філіп Кіркоров, якому заборонено в'їзд в Україну, таємно допомагає військовим Збройних сил України та Служби безпеки у війні з РФ. Він перевів 500 тисяч доларів на закупівлю бронежилетів та зброї для наших захисників.

Відповідну заяву зробив у своєму Telegram-каналі народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко. Він зазначив, що розуміє, чому російський артист не може розголошувати цю інформацію, а також подякував йому за мужній та вірний вчинок.

Фото: t.me/oleksiihoncharenko

"Зрозуміло, що Філіп про це говорити не може, але це справді мужній і вірний вчинок! Дякую, Філіпе. Слава Україні!" - написав Гончаренко у своєму пості.

Наразі Кіркоров ніяк не прокоментував заяву про грошовий переказ для закупівлі озброєння та амуніції. Проте відомо, що у квітні 2022 року Філіп заступився за затриманого Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко, і вимагав провести "незалежне розслідування" щодо обвинуваченого у державній зраді політика. Шанувальники та українські знаменитості розкритикували виконавця за такий жест із його боку. Адже публікація про затриманого Медведчука стала першою у соціальних мережах співака з моменту вторгнення Росії в незалежну Україну.

Фото: blitz.plus

Нагадаємо, у червні 2021 року Філіп Кіркоров опинився у чорному списку Міністерства культури України через його підтримку окупації РФ Криму. Також у мережі поширювалася інформація про те, що російський артист порушував українське законодавство та в'їжджав на півострів в обхід офіційних КПВВ.

Через кілька днів Кіркорова видалили з чорного списку Мінкульту. У СБУ таке рішення пояснили словами, що правоохоронцям необхідно "додатково опрацювати дані". У серпні ЗМІ заявили, що Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд на територію України терміном на 3 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria