Лайм

Нам ніхто нічого не сказав: Позитив розповів про смерть батька

Останні 16 років батько та син не підтримували спілкування

Український виконавець Позитив (справжнє ім’я - Олексій Завгородній) розповів про смерть батька. Він поділився, що йому зателефонував знайомий, який повідомив цю страшну новину. Відомо, що чоловіка не стало через хворобу.

Детальніше про це артист розповів у програмі "ЖВЛ". "Тато помер. Це я вперше навіть кажу. Він помер через хворобу. І нам його сім'я, які там були у нього, нам ніхто, ані моїй мамі, ніхто нічого не сказав. Товариш сімейний зателефонував моїй мамі і сказав про те, що батька вже нема", - пояснив Олексій.

У співака були непрості стосунки з батьком, останні 16 років вони не підтримували спілкування. Вони припинили спілкуватися, коли батьки артиста розлучилися. Позитив зізнався, що у нього було двояке відчуття після того, як він дізнався про смерть рідної людини. А от його сестра Ліза болісно сприйняла цю новину.

"Двояке відчуття було. Я просто це прийняв. Моя сестра плакала, бо ми з нею, може, місяці два тому розмовляли і думали, може, все ж таки до батька заїхати там. Якщо він не хоче, то давай ми підемо і зробимо перший крок. Але ми з сестрою не встигли", - сказав виконавець.

Фото: Youtube

Завгородній додав, що незважаючи на непрості стосунки з татом, не тримає на нього зла і не має відчуття образи до нього: "Не було і немає у мене якоїсь такої образи сильної. Просто я розумію, що у нього є там внуки, інша сім'я. Він не був один, тому я якось не сильно переживав. Хотілось, звісно, і дуже багато розповісти йому. Але сподіваюся, що він зараз бачить. Але думаю, що він ці 15 років бачив мене. Може, навіть через це він не хотів з нами спілкуватися, бо бачив все".

Фото: Youtube

Влітку минулого року артист заявив, що батько був для нього поганим прикладом. "Я з батьком не спілкуюся 16 років. У мене не зовсім веселий приклад батька, але я його розумію. Він просто не любить… Він відлюдник, людина яка … він не може залишатися у стосунках з одною жінкою. Завжди треба дивитися в корінь. Чому він такий, чому людина не може бути моногамною у стосунках. Для мене батько був поганим прикладом. Тому що я від батькового ставлення до жінок навпаки все роблю. Я настільки довіряю і люблю жінок, я їх підношу і ношу на руках", - говорив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування