Лайм

Майже місяць не можу орендувати квартиру: Слава Камінська розповіла, як живе у Нідерландах

Співачка поскаржилася на проблеми з орендою житла

У перші дні війни Слава Камінська вивезла маму, сина та дочку до Роттердама (Нідерланди). Наразі сім'я адаптується до життя в іншій країні, і вона не без проблем. Співачка з маленькими дітьми змушена жити в готелі, оскільки орендувати житло виявилося проблематично.

Про це виконавиця розповіла у програмі "Зірковий шлях". "Я, на жаль, вже майже місяць не можу винайняти квартиру, - розповідає зірка. - У них тут у принципі з житлом складно: на ринку дуже мало квартир, а багато бажаючих, тим більше зараз. Плюс треба їм довести, що я в місяць заробляю втричі більше, ніж коштує оренда квартири".

Фото: instagram.com/babaslavka

"І незалежно від того, що у нас тут є гарант, який може гарантувати мою платоспроможність, однаково з цим виникають проблеми", - додала вона.

Слава зазначила, що зняти просте житло за "купу грошей" можна, але орендувати "щось пристойне" неможливо.

"Тому ми змушені жити в готелі з дітьми, і я вам скажу, що це теж дуже цікаво. Ми знаходимося в одному номері: я, моя мама, я все життя мріяла жити з мамою, - сміється Камінська. - І двоє маленьких дітей. Без няні”.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Але мені насправді гріх скаржитися, - підкреслює артистка. - Принаймні тут спокійно і починаєш звикати до того, що літаки, які літають над головою, це просто літаки, і вони не принесуть жодної негативної новини".

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською