Лайм

Слава нашим пацанам: Макс Барських присвятив ЗСУ зухвалу пісню "Don't F@ck With Ukraine"

"Наш приклад покликаний заражати інші народи"

Український виконавець Макс Барських, який захищає Україну в лавах ЗСУ, презентував пісню під назвою "Don't F*ck with Ukraine". Артист розповів, що після ліричної воєнної колискової "Буде весна" йому захотілось створити інтернаціональний трек, який покаже силу українців усьому світові.

Композиція вже з’явилася на Youtube-каналі співака. Нова пісня присвячена українським військовим, честь і мужність яких вражає Барських особисто. Також вона стосується і народного спротиву, завдяки якому світ є свідком народження єдиної сили України.

Крім куплетів англійською, у пісні можна почути український фольклор, написаний без цензури, але з елементами гумору, який артисту вдалося записати у Львові.

"Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак, вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи", - розповів Макс.

Фото: instagram.com/max_barskih

Нещодавно виконавець зізнався, чому вирішив приєднатися до лав ЗСУ: "Одна з головних причин, чому я вступив до ЗСУ – це бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов'язаний із військовою справою, але хоче захищати свою країну і зараз відчуває страх. Я теж боявся, і зараз боюсь, звичайно. Але коли я перебуваю на навчаннях, у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше. Я вірю, що разом ми непереможні. Ну і мені особисто легше, коли я фізично присутній там, де можу бути корисним. Я інакше не можу. Цей мій дім, моє минуле, майбутнє. Це мої близькі. І коли хтось приходить і хоче забрати це, для мене він автоматично стає ворогом".

Фото: instagram.com/max_barskih

Крім того, знаменитість розсекретив свої плани після перемоги. Він зізнався, що мріє обійняти усіх своїх рідних, а також поїхати з концертами по всій Україні.

"Обійму усіх рідних і близьких. Обійму кожного військового. І поїду з концертами по містах України. Я раніше не відчував себе патріотом, адже був скоріше людиною світу: жив кілька місяців на рік у Штатах, мені це подобалося. Я взагалі не раз думав навіть переїхати туди. Але я радий, що цього не сталося. Перебуваючи за кордоном, я не відчув би такої єдності України та українців. А зараз я пишаюся тим, що я українець. Я переконаний, це найсильніший народ у світі", - сказав Барських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків