Лайм

Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців - голлівудську зірку помітили у кав'ярні

Акторка допомагає Україні з першого дня війни

Анджеліна Джолі продовжує підтримувати наш народ у боротьбі з російським фашизмом та допомагати в організації допомоги переселенцям. На початку квітня голлівудська зірка відвідала українських дітей-біженців в італійській лікарні, а тепер із важливою місією прилетіла до України.

Відому акторку помітили у Львові. 30 квітня журналістка Майя Підгородецька зайшла до місцевої кав'ярні випити філіжанку кави, як раптом у дверях з'явилася голлівудська зірка.

"Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ", - написала вона у Facebook.

Головна мета приїзду голлівудської зірки – допомога Україні. Джолі з перших днів війни підтримує українців та засуджує злочинні дії Росії.

Разом із колегами з ООН у справах біженців акторка займається організацією допомоги українцям, які були змушені покинути свої домівки через російську агресію.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil