Лайм

Молюся про закінчення війни: Анджеліна Джолі відвідала дітей з України в італійській лікарні

Знаменитість також зустрілася з лікарями та медсестрами, які дбають про біженців

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі ще у перші дні війни висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Зірка продовжує і надалі підтримувати український народ у боротьбі з російським фашизмом та допомагає в організації допомоги для українців, які були змушені покинути свої домівки.

Як посол доброї волі ООН Джолі відвідала шпиталь PediatricoBambinoGesu у Римі, де зараз перебувають діти-біженці з України. У своєму блозі в Instagram вона заявила, що молиться про закінчення війни.

Фото: instagram.com/angelinajolie

"У педіатричній лікарні Bambino Gesu в Римі я зустрілася з дітьми-біженцями, які були евакуйовані з України і зіткнулися з невизначеним майбутнім. Як і багато інших, я молюся про закінчення війни. Це єдиний спосіб припинити страждання та вимушене переселення людей", - йдеться у повідомленні акторки.

Фото: Getty Images

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще рано говорити про те, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала Анджеліна в перші дні війни в Україні.

Новини партнерів

Читайте також