Лайм

Настя Каменських вперше розповіла, де під час війни знаходиться Потап

Співачка показала спільні фотографії із чоловіком

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Потап підтримує свою країну в соцмережах, висміюючи фейки російської пропаганди, але не говорить про своє місцезнаходження. Через два місяці Настя Каменських розповіла, де знаходиться її зірковий чоловік під час війни.

Співачка вперше за довгий час опублікувала в Instagram спільні фотографії з чоловіком і зізналася, що Олексій знаходиться поруч із нею – в Америці, де допомагає розповідати світові правду про війну.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ми з Потапом, як і більшість українських артистів, щодня докладаємо всіх зусиль, щоб якнайбільше людей у всьому світі знали правду про Україну і підтримували і допомагали нам. Щоб наше спільне горе та жертви не стали звичними для світу", - поділилася Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка додала, що сьогодні головна місія артистів – співати та писати пісні про війну в Україні, які будуть почуті у всьому світі.

"Я дуже вдячна, що ми з Льошею могли на LatinAMAs у США гордо тримати наш прапор та розповісти про ситуацію в наших українських містах, привернути увагу до проблеми світу в Україні. Дякую Потапе, що був поряд. Дякую, що ми Українці!", – написала Настя.

Фото: instagram.com/kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр