Лайм

Потап заступився за Галкіна та Пугачову після нападок пропагандистки Симоньян

"Не з тими ви, дамочко, переходите на особистості..."

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян в одному з телеефірів назвала Максима Галкіна геєм, який "для прикриття" одружився з "літньою жінкою". Український виконавець Потап (справжнє ім'я - Олексій Потапенко) відповів на ці заяви з боку Симоньян і порадив їй "поколупатися в придворних артистах, які мовчать, - Кіркорових, Баскових, Лазарєвих".

Відповідну публікацію репер виклав у своєму блозі у Instagram. "Якщо в хід пішли палиці, то давайте поколупаємо ними в придворних артистах, які мовчать, - Кіркорових, Баскових, Лазарєвих... Не з тими ви, дамочко, переходите на особистості...", - написав Потап.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Oleksii Potapenko (@realpotap)

Щодо Галкіна, то артист зазначив, що Максим виявився одним із тих небагатьох зірок із РФ, які залишаються чесними людьми і не бояться говорити правду. Крім того, Потап запросив Галкіна та Пугачову приїхати до України після перемоги у війні з Росією.

"Макс перш за все - людина, яка дуже любить свою Батьківщину і вміє бути чесним артистом. А Алла - легенда, яка пережила і переживе ще безліч правителів і таких клоунес, Мега величина світового рівня! Чекаємо на Макса та Аллу на концертах після повної перемоги України над Путіним і вашою мерзопакістю", - також зазначив музикант.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю. У лютому 2022 року Галкін висловився щодо вторгнення Росії в Україну. "З самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!" – написав він 24 лютого. Нещодавно артист заявив, що пожертвує частину виручки від своїх концертів в Ізраїлі на допомогу українцям, яким довелося покинути свою країну через війну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків