Лайм

Потап висміяв пропагандистку Канделакі за злий пост про візит Анджеліни Джолі до України

Поява голлівудської зірки у Львові схвилювало багатьох

30 квітня голлівудська актриса Анджеліна Джолі відвідала Україну: її поява в одній із кав'ярень Львова викликала справжній фурор і обросла смішними мемами та фотожабами.

Актриса є послом доброї волі ООН, тому прибула до Львова з гуманітарною місією. Зірка пообідала з переселенцями на залізничному вокзалі, зустріла евакуаційний потяг із Покровська, поговорила з волонтерами та вислухала історії українців про звірства російських окупантів. Очевидно, що пропаганда РФ не могла пройти повз таку подію, і один з її рупорів - Тіна Канделакі - поспішила вислужитися перед своїми замовниками.

"Вперше мене нудить від Анджеліни Джолі. Я щиро не розумію, чому Анджеліна Джолі чи Шон Пенн не приїхали в ДНР чи ЛНР? Чому жодного західного артиста не хвилювали люди, які гинули всі ці роки? Чому Росію так старанно намагаються зробити світовим злом, послідовно доводячи, що всі, хто за Росію – антигуманісти та просто чудовиська?" - обурилася Канделакі у своєму Telegram-каналі.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Oleksii Potapenko (@realpotap)

Відповісти на цей випад безсилої злості поспішив Потап. У своєму Instagram він безпосередньо звернувся до пропагандистки.

"А скільки разів побувала сама Тіна Канделакі там? Ось я наприклад був у Луганській і Донецькій області двічі, звісно на стороні України, світла і любові, підтримуючи ЗВУ концертами, як і мої колеги Кароль, Таяна, Мірзаян і т.д. а ми окрім Пореченкова, який приїхав постріляти в українців, тебе Канделакі не пам'ятаємо, - написав він у Instagram.- Не дивуйтеся, на відміну від рашки, де артисти - челядь і попелиця, у всьому цивілізованому світі Артисти, Зірки, Селебріті - це вісники свободи, прав людини та активні соціальні діячі! Так що чекайте на нетфліксі фільм про боротьбу України з Робертом де Ніро в ролі Полковника ЗСУ, а тебе Канделакі зіграє Пенелопа Крус, але не радуйся. Там де ти будеш, фільм цей ти не підкачаєш".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil