Лайм

Отримають квартирку на околиці Воронежа: Ахеджакова висловилася про руйнівників Маріуполя з РФ

Зірка вкотре продемонструвала сміливу позицію

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка нещодавно пояснила, що сталося з Путіним за 16 років, зробила нову заяву про російських руйнівників Маріуполя. Окупанти знищують українське місто, продовжують бомбардувати завод "Азовсталь" із мирними жителями.

Ахеджакова, яка з перших днів вторгнення РФ підтримала Україну і засудила злочинні дії Кремля, прокоментувала ситуацію, що склалася. На своїй сторінці в Instagram вона написала, що жителі колись мирного та красивого Маріуполя просто хотіли жити на своїй землі, але ці плани зруйнував кривавий тиран.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Найбільше на тлі цього жаху виділяється колись ще мирне і процвітаюче місто Маріуполь Донецької області. Воно було повністю зруйноване ударами авіації і, буквально, стерте з лиця землі. Так само, як і більшість його жителів, які просто хотіли жити у своєму місті, на своїй землі… І вони загинули ні за що… Через поплічників кривавого тирана, які за свої злочини та внесок у зміцнення існуючого в Росії режиму отримають ще одну залізку на груди та квартирку на околиці Воронежа. Мені дуже шкода Маріуполь. Мені шкода всіх тих людей, які там опинилися під час бойових дій і пережили весь цей жах. А ще більше шкода тих, хто загинув від куль окупантів. Вони реально померли ні за що", - висловилася Ахеджакова.

Акторка зазначила, що незважаючи всі тяжкі випробування, Україна тримається. За словами знаменитості, президент України Володимир Зеленський вселив у свій народ таку віру у світле майбутнє, що українці точно вистоять у цій боротьбі і житимуть у красивій незалежній державі.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

"Україна тримається. Тримається вона завдяки своєму президенту Володимиру Зеленському. Ця людина дала людям надію на перемогу та подальше відновлення, повернення всіх територій та розвиток країни. Він вселив у народ справжню надію в те, що ще не все втрачено", - написала Ахеджакова.

Зірка додала, що таких людей, як Володимир Зеленський, має бути більше у всьому світі: "Такі люди повинні об'єднатися, подавати реальну картину того, що відбувається, даючи жителям можливість їм довіритися, при цьому роблячи реальні кроки для покращення ситуації та зміцнення позицій країни як на військовому, так і на дипломатичному, економічному фронтах. Україна вистоїть! Вистоять і її жителі. Все в цій країні налагодиться. Все у її жителів ще попереду!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі