Лайм

Принцесі Шарлотті виповнилося 7 років: Кейт Міддлтон показала фото дочки

Кадри були зроблені цими вихідними в Норфолку

2 травня єдиній доньці принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповнилося 7 років. З нагоди свята британська королівська родина опублікувала свіжі знімки іменинниці.

Відповідні кадри з’явилися на сторінці Duke and Duchess of Cambridge в Instagram. На одному з фото принцеса Шарлотта позувала із кокер-спанієлем Орлою, яку подарував сім’ї брат герцогині – Джеймс Міддлтон. На іншому – 7 річна дівчинка продемонструвала сяючу посмішку та загадковий погляд кудись убік.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Донька Вільяма та Кейт була одягнена в синій джемпер, білу блузу та штани, у Шарлотти розпущене довге волосся, а в руках вона тримала гілочку квітів. Уточнюється, що кадри були зроблені цими вихідними в Норфолку, а автором святкових знімків є герцогиня Кембриджська.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

У коментарях під публікацією користувачі мережі приєдналися до привітань, а також зазначили, що принцеса Шарлотта росте точною копією свого батька – принца Вільяма.

"Зазвичай мені здається, що вона схожа на королеву, але на цих фото вона схожа на свого тата", "Вона дуже схожа на Вільяма!", "Татова копія", "Це міні Вільям", "Вона копія Вільяма. З Днем Народження!" – написали шанувальники.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Шарлотта Єлизавета Діана, принцеса Кембриджська - член британської королівської сім'ї, п'ята правнучка королеви Єлизавети II, друга онука принца Уельського Чарльза і принцеси Уельської Діани, друга дитина герцога Кембриджського Вільяма і герцогині Кембриджської Кетрін. Має двох братів – 8-річного Джорджа та 4-річного Луї. На момент народження зайняла четверте місце в лінії спадкоємства британського престолу. Принц Вільям ушанував в імені своєї дочки Шарлотти Єлизавети Діани свою матір Діану Спенсер.

  • 23 квітня принцу Луї виповнилося 4 роки - Кейт Міддлтон та принц Вільям теж показали фото іменинника з нагоди свята. Автором кадрів традиційно стала герцогиня Кембриджська, яка, як відомо, вже давно захоплюється фотографією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків