Лайм

Божевільний і мерзота: Андрій Данилко жорстко висловився про Микиту Михалкова

"Це жахливо, коли Бог позбавляє людину таланту, який у неї був"

Український виконавець Андрій Данилко розповів, що думає про російського режисера та актора Микиту Михалкова, який опинився в "чорному списку" пропутинських артистів та пропагандистів. Він заявив, що Михалков, який відкрито підтримує вторгнення РФ в Україну, давно збожеволів.

"Він просто збожеволів, і вже давно. Є таке поняття, як вікові зміни. Ви навіть на цей погляд його подивіться, жарти, які він повторює щоразу, ця інтонація. Михалков – божевільний. Мені здається, я вже десь говорив про це. Ви знаєте, ось він – мерзота. Ось мерзота, правда. І найцікавіше – він знає, що він мерзота. Це жахливо, коли Бог позбавляє людину таланту, який у неї був", – сказав Данилко в інтерв'ю Politeka.

Також Данилко висловився про російського актора та режисера Володимира Машкова. За словами артиста, він став заручником ситуації, і з людини, яка на екрані здається справедливою та брутальною, перетворився на того, хто не може сказати своє слово.

"Повно заручників ситуації... Заручники - це Машков там. Хоча з іншого боку я розумію, що це ж актори. Це така "хвороба глядача": коли актора починаєш ототожнювати з роллю, яку він грає. І він такий і мачо, і такий справедливий, і такий брутальний. І тут він стоїть... Така кисельна баба якась. Вони заручники ситуації", - висловив Андрій Михайлович свою думку.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Нагадаємо, у період війни Данилко залишився у Києві, у квартирі на Хрещатику. Він продовжує давати інтерв'ю, підтримує українців у соціальних мережах своїм гумором навіть у цей непростий час.

Раніше зірка розповів, чому навіть у війну не слід відмовлятися від гумору: "Жартувати не хочеться, але це треба робити. Є жарти внутрішнього користування, які дуже смішні. Звичайно, я вже казав, що сміх реально розряджає атмосферу. Багато хто дзвонить мені поскаржитися. Ти вмикаєшся, пожартував, якусь смішну фразу сказав – у людей відразу змінюється настрій. Я вже казав, що страх боїться сміху. Усміхнулися, посміялися і легше".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня