Лайм

Ми досі у шлюбі: Дмитро Ступка розповів про розлучення з Логуновою та її нового нареченого

"Вона закохалася, захотіла залишитися в Америці"

Український актор Дмитро Ступка відверто розповів про розлучення з моделлю Поліною Логуновою, яка вже встигла розсекретити, за кого вийде після розставання зі Ступкою. За словами Дмитра, все почалося з переїзду в Америку, куди подружжя перебралося восени 2021 року. За кілька місяців, 31 грудня, Логунова прийшла до чоловіка і сказала, що більше не кохає його.

"Ми не живемо разом з Нового року. Тоді вона мені повідомила, що познайомилася з американцем, і все, сказала: "Діма, я тебе більше не люблю". Але ми досі у шлюбі – офіційно не розлучені. Тому що в Україні війна, а в Америці розлучатися ми не можемо, тому що я громадянин України, наша дочка Богданка теж. І оскільки вона неповнолітня дитина, треба розлучатися лише на території України", - пояснив Дмитро у програмі " Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/stupka777

Актор каже, що у його колишньої коханої почалися стосунки тоді, коли вони ще жили разом. Проте він зазначив, що не засуджує Логунову, а навпаки, підтримує її та розуміє, чому так склалося.

"Вона познайомилася з чоловіком, і вони закохалися одне в одного. Таке буває, я по собі знаю - нічого страшного. Вона закохалася, захотіла залишитися в Америці, їй там подобається, клімат, кар'єрний зріст, американець... Вона таким чином швидше вивчить мову. Бо зі мною так не вийде, як з американцем... Вони хочуть одружитися, нехай їм Бог дасть щастя, здоров'я, нехай допомагає... Я дійсно нічого не маю проти, це її життя, її вибір. Вона хоче те, що я, наприклад, не можу дати їй зараз, а та людина дасть", - заявив Ступка.

Фото: instagram.com/stupka777

Поки колишні закохані чекають, коли зможуть офіційно розлучитися, вони не втрачають часу і намагаються налагодити дружні стосунки. Актор зазначив, що ненавидіти когось чи сваритися немає сенсу, краще продовжувати жити нормальним життям.

"Навіщо нам сваритися? Життя триває, а все це нормально - люди розходяться-сходяться... У нас нормальні стосунки, у нас спільна дочка. Звичайно, зараз не так як раніше спілкуємося, але я часто телефоную до Богданки, розмовляємо по відеозв'язку. Я тільки бажаю їм удачі, щоб вони там зачепилися", – заявив Дмитро.

Фото: instagram.com/stupka777

Нагадаємо, з Поліною Логуновою Дмитро Ступка одружився у березні 2016 року. 25 квітня 2017 року у пари народилася донька Богдана Дмитрівна Ступка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа