Лайм

Принцеса Євгенія привітала чоловіка з 36-річчям та показала щасливі фото

Онука британської королеви порадувала шанувальників свіжими кадрами

3 травня чоловік принцеси Євгенії Джек Бруксбенк відсвяткував свій 36-й день народження. Внучка Єлизавети II привітала чоловіка в соцмережі та поділилася з шанувальниками королівської родини спільними знімками.

Дочка принца Ендрю опублікувала в Instagram дві фотографії, на яких зображена з коханим. На першому фото Євгенія та Джек позують на тлі зелені, на другому – у літаку. На всіх кадрах пара широко посміхається та виглядає дуже щасливою.

Фото: instagram.com/princesseugenie

"З днем народження тебе, мій Джек. 36 років сьогодні, - написала принцеса 3 травня, зазначивши, що за весь час вони пройшли багато і вона чекає на ще більше чудових миттєвостей.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Джек та Євгенія познайомилася у 2010 році на швейцарському гірськолижному курорті Верб'є і з тих пір не розлучалися. Через 8 років пара зіграла весілля. Закохані обмінялися обітницями в каплиці Святого Георгія біля Віндзорського замку, де вінчалися принц Гаррі та Меган Маркл.

У лютому 2021 року подружжя вперше стало батьками - у них народився син. Євгенія і Джек назвали свого первістка на честь прадіда: повне ім'я їхнього сина - Август Філіп Хоук.

  • Нещодавно пара відсвяткувала перший день народження сина. З цієї нагоди онука Єлизавети II поділилася з шанувальниками королівської сім'ї милими сімейними знімками.
  • 2-го травня єдиній дочці принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповнилося 7 років. З нагоди свята британська королівська сім'я опублікувала свіжі знімки іменинниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували