Лайм

Анджеліна Джолі розповіла про зустріч із постраждалими від війни дітьми у Львові

Маленька дівчинка дала акторці уламок від російської ракети

Голлівудська акторка та посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі нещодавно приїжджала до Львова. Вона поспілкувалася з переселенцями, які були вимушені покинути свої домівки через вторгнення РФ в Україну.

Також знаменитість зустрілася з дітьми. Під час зустрічі маленька дівчинка дала Джолі уламок від російської ракети, зазначивши, що це "особливий камінь". У своєму блозі в Instagram акторка виклала відповідні кадри.

Фото: instagram.com/angelinajolie

"Коли я була у Львові декілька днів тому, мені показали "особливий камінь", знайдений маленькою дівчинкою. Маленька дівчинка, яка знайшла його, не зрозуміла, що камінь, яким вона гралася, насправді був уламком бомби. Він є нерівним і важчим, ніж ви можете собі уявити. Мабуть, його блиск і незвичайність привернули увагу дитини", - написала Анджеліна.

Фото: instagram.com/angelinajolie

Зірка розповіла, що у Львові познайомилася із дітьми із Краматорська, які були важко травмовані такими уламками під час бомбардування. Деякі з таких уламків залишаються в маленьких тілах, оскільки знаходяться надто близько до життєво важливих органів, і діставати їх небезпечно.

"У багатьох дітей, яких я зустріла після вибуху на вокзалі в Краматорську, нещодавно видаляли уламки, а це складний і болісний процес. Деякі уламки не змогли дістати, адже це могло зашкодити життєво важливим органам", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/angelinajolie

Джолі зізналася, що їй важко дивитися на те, як через війну страждають діти. За словами акторки, вони не лише страждають фізично, а й переживають важкі емоційні травми.

"Боротьба за закінчення війни, від якої страждають в Україні, це гонитва за тим, щоби зменшити кількість жертв, які гинуть, дістають поранення, втрачають домівки і травматизуються щодня", - написала знаменитість.

Фото: instagram.com/angelinajolie

  • Анджеліна Джолі перед від'їздом з України відвідала дитячий будинок. Члени її команди підписали документи щодо нерозголошення деталей цього візиту. Поїздка до дітей в останній день перебування в Україні не розголошувалась з міркувань безпеки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні