Лайм

Перед від'їздом відвідала дитячий будинок: Анджеліна Джолі покинула Україну

Зірка висловилася про візит до нашої країни

Американська акторка та посол доброї волі у справах біженців ООН Анджеліна Джолі, яка відвідала Львів та Борислав, покинула Україну. Видання Daily Mail пише, що вона поїхала 2 травня.

Повідомляється, що перед своїм від'їздом знаменитість заїхала до дитячого будинку, який знаходиться "за 90 хвилин їзди від Львова". Члени її команди підписали документи щодо нерозголошення деталей цього візиту. Поїздка до дітей в останній день перебування в Україні не розголошувалась з міркувань безпеки.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Джолі висловилася про візит до України в період війни та заявила, що її приємно здивувала стійкість та мужність українського народу. Анджеліна зазначила, їй було "жахливо бачити, який вплив війна має на ціле покоління українських дітей".

Фото: facebook.com/boryslavrada

Акторка приїжджала з особистим фотографом, який знімав її під час інших зустрічей, а потім надав для соціальних мереж кадри, які Джолі відібрала особисто.

Нагадаємо, Джолі відвідала Україну з важливою метою – допомогти українцям. Відомо, що ще у перші дні війни вона висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Разом із колегами з ООН у справах біженців Анджеліна займається організацією допомоги українцям, які змушені були покинути свої домівки через російську агресію.

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої домівки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала зірка в перші дні війни в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil