Лайм

Надіслала мені букву Z: дружина Кошового розповіла про листування із сестрою з окупованого Криму

Ксенія намагалася донести родичам усю правду про війну

Ксенія Кошова, дружина коміка Євгена Кошового, розповіла, як спілкується із родичами із Криму після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У дизайнера залишилися у рідній Ялті сестри.

В інтерв'ю "ЖВЛ" вона зізналася, що після того, як РФ почала бомбардувати Київ та інші українські міста, ніхто з її рідних не зателефонував їй, не поцікавився, чи все в них в порядку. Тоді Ксенія вирішила зв'язатися із сестрами сама.

Фото: instagram.com/yalta_k

"Я перша написала. Відповідь була така: "Ми вас дуже любимо, ми вас дуже чекаємо в Ялті, приїжджайте обов'язково". Я написала: "Ви що, з глузду з'їхали? Куди приїжджати до Ялти? В нас війна! У нас вбивають дітей, людей, старих", - розповіла Кошова, зазначивши, що далі від сестер було мовчання.

Ксенія вирішила продовжити листування, але вже не словами. Вона почала відправляти відверті кадри війни, щоб показати всі жахи, які творить російська армія. Проте кремлівська пропаганда вже повністю виїла їм мозок, і після всіх фотографій та відео сестра надіслала Кошовій літеру Z.

"По закінченні восьми років ось це вилилося все, - поділилася дизайнерка. - Ми спілкувалися нормально всі ці роки: переписувалися, вітали один одного з днем народження. Було хоч якесь спілкування та розуміння".

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Ксенія зазначила, що не всі кримчани такі, наприклад, її подруга з Ялти з перших днів війни щодня із нею на зв'язку. "Вона питає про сестер, дивується. Вона в шоці. Вона каже: "Я зрозуміла, що у мене було коло спілкування, і воно скоротилося в рази".

Євген Кошовий пояснив, чому люди так поводяться. За словами зірки "Кварталу 95", російська влада їх просто залякала.

"Рашка - вони сцикло. Подивися, що виходить з першого дня повномасштабного вторгнення. І скільки зірок просило: виходьте, зробіть щось. І що? Їх залякали. За недостовірну інформацію 15 років. А як ти доводитимеш, що це не достовірна інформація? Це скажуть просто по рашинському ТБ, покажуть тебе, зроблять тебе ворогом народу і все. І тебе тупо просто заклюють такі ж хитрож*пі люди", - сказав Кошовий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування