Лайм

Йому промили мозок повністю: Світлана Тарабарова розповіла, як зреклася рідного дядька в Росії

Співачка розповіла про сімейний біль

Багато українців посварилися з родичами, які живуть у Росії, після того як Путін розпочав повномасштабну війну в Україні. Російська пропаганда настільки виїла їм мозок, що вони не вірять навіть рідним людям. З нерозумінням близької людини зіткнулася співачка Світлана Тарабарова.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" артистка розповіла, що у РФ живе рідний дядько - молодший брат її матері. Чоловік виріс у Херсоні, і коли до міста вторглися окупанти, він написав сестрі співачки, щоб "привітати".

Фото: instagram.com/tarabarova

"Коли обстрілювали Херсон, були бої за Антонівський міст, коли все місто було налякане від цих пострілів, моя сестра писала мені, що в неї тремтять вікна і вона не знає куди бігти, - розповідає співачка. - Наш супер-дядько писав смс-ки моїй сестрі Галині: "Галю, нарешті вас звільнять від цих нацистів". Галя відповідає: "Юра, ти може не знаєш, але у нас немає неонацистів, і це Росія напала, це вторгнення, це ви вбиваєте, це ви стріляєте. Ми дуже добре жили, і ви це знаєте".

"Йому промили мозок повністю, - зазначила зірка. - Три дні моя сестра кидала йому правдиві відео. У мене не вистачило сил, я сказала, щоб вона його спочатку послала, а потім заблокувала".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття