Лайм

Проведемо "Євробачення" у новій Україні: Kalush Orchestra заговорили про перемогу у конкурсі

"Ми покажемо максимально класний номер і максимально класну пісню"

4 травня представники України на "Євробаченні-2022" гурт Kalush Orchestra провели другу репетицію на арені PalaOlimpico в Турині. Також вони відповіли на запитання під час пресконференції, де заговорили про перемогу нашої країни у пісенному конкурсі.

"Якщо вийде так, що ми переможемо, то "Євробачення" проведеться в Україні. У новій цілісній Україні, розбудованій, квітучій, щасливій країні", - заявив лідер гурту Олег Псюк. На таку відповідь зал відреагував гучними оплесками.

Фото: instagram.com/kalush.official

Псюк зазначив, що представляти Україну у період війни – завдання дуже відповідальне, тому музиканти багато репетирують і не дозволяють собі даремно витрачати вільний час.

"Представляти свою країну під час війни — це максимально відповідально. У нас не було часу прогулюватися, щоб розгледіти місто і країну", - сказав виконавець.

Фото: instagram.com/kalush.official

Лідер гурту зізнався, що має надію на те, що пісня про маму Стефанію не залишить байдужим нікого: "Ми покажемо максимально класний номер і максимально класну пісню, яка була написана до війни. Багато людей сумують за своїми матерями або сприймають нашою матір’ю-Україною. Ця пісня дуже близька для українців і маю надію, що стане близькою для кожного, хто її почує".

"Ми продемонструємо новий сучасний модний реп хіп-хоп. У такому міксі виходить щось цікаве, що не має аналогів. Українська музика має свій власний етнокод. Послухайте музику, яка зараз в андеграунді: там є характерні нотки, які ідентифікують її", - підсумував Псюк.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, в Україні "Євробачення-2022" можна подивитися по ТБ на каналі "UA: Культура". 10, 12 та 14 травня о 22:00 онлайн-трансляція конкурсу вестиметься на сайті eurovision.ua, на YouTube Євробачення Україна та інших діджитал-платформах "Суспільного".

  • Також дізнайтесь, як учасники "Євробачення" зустріли українську делегацію. За словами голови української делегації Оксани Скибінської, всі виконавці дуже підтримують Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності