Лайм

У мене інші стосунки: фронтмен "Друга ріка" Харчишин заявив про розлучення з дружиною

Музикант здивував зізнанням про особисте життя

Фронтмен українського гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розійшовся з дружиною Юлією після 13 років шлюбу. Про це стало відомо з коментаря музиканта про втрачене житло.

Наприкінці березня артист заявив, що його будинок під Гостомелем повністю знищили окупанти. Також згорів будиночок батьків, до якого вони так і не встигли переїхати. Тепер Харчишин вирішив дати роз'яснення журналістам, чий насправді цей будинок.


"Так, я дійсно втратив будинок, який будував для сім'ї все своє життя, разом з будинком, який збудував для своїх батьків. Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, перш за все, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама та офіційна дружина Юля", - пояснив Валерій.

Музикант додав, що він з'їхав звідти ще до війни, бо розійшовся із дружиною. Сьогодні Харчишин живе в іншому місці із новою обраницею.

"Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав/маю інші стосунки", - зізнався лідер гурту "Друга ріка".

Будинок, який музикант збудував для сім'ї Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

"Але я робив і робитиму все можливе надалі, щоб прискорити нашу перемогу і відбудувати той будинок, щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Щоб вони не втратили це почуття "вдома". І ніяка погань не завадить мені це зробити", - наголосив музикант.

Валерій Харчишин та Юлія Кузьмінська одружилися у 2009 році. Стосунки з дружиною дали тріщину після того, як вони дізналися про невиліковну хворобу їхнього сина. Валерій та Юлія стали дбати про хвору дитину і зовсім забули один про одного.

"Зв'язок загубився. Сказати, щоб я не намагався налагодити чи не робив достатньо кроків назустріч, це не так. Може дружина це не так робила", - розповідав Валерій восени 2021 року.

Валерій Харчишин із дружиною Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil