Лайм

Киянка Наташа Корольова у РФ виступила з рашистами на концерті на честь "перемоги"

Поки що в рідній країні вбивають мирних жителів та знищують міста

Киянка Наташа Корольова, яка за майже три місяці жодного слова не сказала про війну в Україні, виступила в Росії на концерті на честь "перемоги". Захід організував фонд відомого шанувальника "руського миру" Лева Лещенка.

Знімки з концерту опублікувала в Instagram російська співачка Марина Міхєєва, а сама ж Корольова фотографії з виступу показувати не поспішає.

Фото: instagram.com/mikheevaofficial

Поки в рідній країні ллється кров, Корольова розважала публіку піснями та посмішками. А також радісно позувала із путінськими артистами, які відкрито підтримують вторгнення російських військ в Україну.

Серед них – шанувальник Путіна гуморист Володимир Винокур, член путінської партії "Єдина Росія" Олександр Буйнов, а також чоловік Наташі Корольової, стриптизер Тарзан, який підтримує російську агресію і не приховує цього.

Фото: instagram.com/mikheevaofficial

Артисти виступили на вуличній сцені, яка була прикрашена оранжево-чорними кульками та банером із радянською символікою, а на грудях у них "красувалася" георгіївська стрічка.

Фото: instagram.com/mikheevaofficial

Поки Наташа Корольова обрала позицію мовчати, рідні співачки підтримують Україну. Старша сестра артистки Ірина Осауленко, популярна у 90-х співачка Руся, вперше за довгий час випустила пісню, яку присвятила українським дітям. А також відкрито розповідає у соцмережах всю правду про російське вторгнення.

Мама Корольової Людмила Поривай підтримала рідну країну та публічно відхрестилася від зятя, який регулярно викладає у соцмережах марення Кремля. У 76-річної жінки, мабуть, урвався терпець і вона відписалася від Тарзана в Instagram.

Сестра та мама Наташі Корольової Фото: instagram.com/mama_luda_star

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували