Лайм

Ваша країна - терорист №1: Потап звернувся до російських зірок, які мовчать про війну

Артист продовжує вести боротьбу на інформаційному полі

Репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко), який раніше показав, як мати окупанта просить за нього компенсацію, закликав російських знаменитостей не мовчати про війну в Україні. У соціальних мережах він опублікував колаж із російськими зірками, до яких звернувся.

На фото можна побачити Філіпа Кіркорова, Аллу Пугачову, Єгора Кріда, Наташу Корольову, Басту, Діму Білана, Дмитра Нагієва, Сергія Бурунова та багатьох інших. Відповідну публікацію виконавець виклав на своїй сторінці у Instagram.

Фото: instagram.com/realpotap

"На вагах занадто багато... кар'єри, сім'ї, бізнес... різний вік, різна глибина проникнення.... але, так за помахом чарівної палички замовкнути всім одночасно або переписувати за методичкою пости про патріотизм в ті самі дні, коли ваша країна стала терористом №1 на планеті Земля, під керівництвом шизофреніка з бункера... Буча, Гостомель, Ірпінь, Маріуполь – кров, насильство, жорстокість і смерті, невже це не привід скористатися роками, досвідом і славою, впливом на маси, щоб висловити свою позицію? Так, буде боляче, страшно, важко, але ви завжди себе будете поважати за те, що наважились бути людиною! За те, що можете сказати", - звернувся до зірок РФ Потап.

Фото: instagram.com/realpotap

У соціальних мережах Олексій неодноразово закликав своїх підписників із РФ виходити не мітинги та перестати вірити пропаганді. Однак у відповідь йому почали приходити погрози, про що артист розповідав у своєму блозі. Репер попросив шантажистів "самоорганізуватися та стати в чергу, тому що їх вже дуже багато".

"Дорогі шантажисти! У мене до вас кілька пропозицій! Не зрозумійте не так, але! Раз вже ви шантажуєте мене і погрожуєте, спробуйте робити це не з російських номерів, друге - якщо не вдається відправити з українського, то хоча б пишіть українською. Якщо не виходить ні те, ні інше, то прошу вас використовувати правильний прапор і символіку, у вашому випадку підійде російський прапор і фашистська свастика. І четверте, найголовніше, вибачте, але вам доведеться зачекати. По-перше, я дуже зайнятий, як і всі мої друзі-націоналісти, а таких понад 40 мільйонів осіб, бо ми боремося з вашими окупантами-фашистами, а по-друге, вас дуже багато, не могли б ви самоорганізуватися і стати в чергу", - сказав він раніше.

  • Сергію, за кого всіх тримаєш нас тут? Потап у віршах звернувся до Безрукова. Музикант гідно відповів любителю "русского мира".

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита