Лайм

Романтики не хочеться: Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком після виїзду з України

За 20 років пара жодного разу не розлучалася так надовго

Багато українок через війну змушені перебувати в розлуці з коханими. Маша Єфросиніна більше місяця живе окремо від чоловіка, і зізнається, що дуже сумує. Проте ніжність та романтика у їхніх стосунках сьогодні відійшла на другий план.

Телеведуча з дітьми виїхала з України через 4,5 тижні після російського вторгнення. До цього вона перебувала у Києві зі своїм чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Після того, як вони попрощалися на кордоні, Маша бачила коханого лише по відеозв'язку, розповіла вона у "Ранку з Україною".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Діти вперше бачили, як тато плаче. Ми ніколи не розлучалися так надовго. 2 травня буде 20 років, як ми познайомилися, і це буде наше перше 2 травня у розлуці", - поділилася ведуча.

За словами Єфросініної, вони з чоловіком щодня підтримують зв'язок: телефонують, пишуть один одному смс, але виключно "у справі".

"У нас все сухо відбувається, тому що, якщо дати собі прояви ніжності - я розкисаю, - зізналася Маша. - Я навіть зараз не можу про це говорити. Про все можу, а про це не можу. Щось у середині себе я затиснула дуже сильно. Ми ніякої романтики собі не дозволяємо. Мені романтики не хочеться".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

'Останній романтичний момент у нас був, коли він по відеозв'язку показав мені орхідеї мої, - сміється вона - Я дуже люблю квіти, і у нас на підвіконні в квартирі дуже-дуже багато орхідей. Він показав мені, як гарно вони розцвіли і сказав, що поливає. Я кажу: "Боже! Ось це романтика!".

Марія зізналася, що вони з чоловіком вибрали "сухе" спілкування, бо воно не викликає у неї сльози, а Тимуру боляче бачити кохану заплаканою. Чоловік почувається у Києві спокійніше, коли знає, що у його сім'ї все гаразд.

"Коли він бачить нас усміхненими, коли ми розповідаємо: "Ми сьогодні купили собаці нове ліжко", - він так радіє. "Мені Саша десь нарвав квітів і подарував", - він радіє. Коли він чує від нас прояви нормального життя - ось так він радіє", - поділилася Єфросиніна.

  • Раніше Маша Єфросиніна разом із іншими відомими українками записала емоційне звернення бійцям, які на передовій захищають нашу землю від російських окупантів.
  • Також Маша Єфросиніна розповіла про сильне схуднення під час війни. Телеведуча, яка півжиття присвятила темі схуднення, зараз втрачає кілограми без жодних дієт та фізичних навантажень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі