Лайм

Це блискуче: рокери The Rasmus заспівали "Stefania" з Kalush Orchestra і заговорили про співпрацю

"Бігали мурашки по тілу, коли хлопці грали на своїх дудках"

Популярний фінський рок-гурт The Rasmus, який представлятиме Фінляндію на "Євробаченні-2022", вже встиг познайомитися з представниками України – гуртом Kalush Orchestra. Більше того, артисти не лише поспілкувалися, а й виконали вже відому усьому світові пісню "Стефанія".

У мережі з'явилося відповідне відео. У ролику можна побачити, що спочатку виконавці заспівали уривок "Стефанії", а пізніше – всесвітньо відомої композиції The Rasmus – In the shadows.

Музиканти рок-гурту зізналися, що з українським гуртом Kalush Orchestra легко знайшли спільну мову. "Ми знайшли спільну мову, бо вони – гурт, і ми – гурт. У нас групова схожа енергетика. І ми, і вони знаємо, як це бути разом, це знайомі відчуття обом. Мабуть, тому нам з ними легко спілкуватися" – сказав соліст The Rasmus.

Фінська рок-група не стала приховувати, що їм настільки сподобалася музика представників України, що вони навіть не проти записати дуетну пісню.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень The Rasmus (@therasmusofficial)

"Бігали мурашки по тілу, коли хлопці грали на своїх дудках. Я такого ще не бачив у своєму житті. Як він встигає і у флейту подути, і ротом вигримляти. Це було щось неймовірне. Мої напарники разом кажуть, що це блискуче. Було б чудово зробити з ними щось", - зазначив гітарист The Rasmus.

Нагадаємо, вже 10 травня у Турині відбудеться перший півфінал "Євробачення-2022". На сцену вийдуть представники 17 країн, у тому числі й гурт Kalush Orchestra. Український колектив виступить за номером 6. The Rasmus виступить у другому півфіналі під номером один. Колектив виконає композицію Jezebel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували