Лайм

Де перша леді Путіна? Анатолій Анатоліч вказав на різницю між Україною та Росією

Ведучий поміркував про реалії країни-окупанта

8 травня Олена Зеленська вперше з початку повномасштабної війни з'явилася на публіці. Перша леді України зустрілася в Ужгороді з Джилл Байден - дружиною президента США. У цьому заході Анатолій Анатолич побачив яскраву різницю між Україною та Росією.

"Перша леді США зустрілася з українською першою леді в Ужгороді. Обійми, як символ підтримки всього народу Штатів. Дві сильні жінки, які завжди стоять разом зі своїми чоловіками. А нагадайте, де зараз перша леді путіна? - написав ведучий в Instagram. - Десь прикута до батареї наручниками? Або просто сидить тихенько вдома".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Росію Анатолій назвав "країною сексистів", головним із яких є сам Путін. "Жінка для нього – покірна істота, яка просто виконує роль для продовження роду", – вважає він.

"Вбивства і зґвалтування жінок у Бучі - це частина національної ідеї росіян. Вони це робили і в себе вдома, в російській глибинці. І ті, хто виживе в цій війні, повернеться до свого с*аного Рубцовська (Засранська, Кузбєкська), продовжить ґвалтувати і пи**ити своїх жінок, - написав шоумен. - А мами, побиті та зацьковані, будуть ростити маленьких орків, майбутнє м'ясо для армії психопата. Єдина надія, що на той час маніяка приберуть".

9 травня, у день російського перемоги, Анатолій Анатоліч ще раз вказав на різницю між Україною та країною-окупантом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

"Ми як ніколи далеко від "можемо повторити". Дорогою ціною, але зрозуміли, що ми настільки різні з ними, що це просто капець, - написав він у Instagram. - Вони хотіли денацифікації, а тепер кожен Українець більший бандерівець, ніж вони можуть собі уявити. Вони хотіли демілітаризації, а тепер Україна має найсучаснішу зброю світу. Бункерний, мені здається, ти десь про**ався у розрахунках".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації