Лайм

Я до неї відношення не маю: син Таїсії Повалій прокоментував виступ матері в РФ на День перемоги

Денис Повалій разом із дружиною та маленьким сином поїхав до Іспанії, коли почалася війна

Українська виконавиця Таїсія Повалій, яка з 24 числа мовчить про війну в Україні і тим самим підтримує злочинний режим кремлівської влади, виступила на концерті до "Дня перемоги" в РФ і заспівала "Пісню про рушник" українською мовою. Колеги з України та користувачі мережі гнівно відреагували на такий цинічний вчинок з боку Повалій, висловився про це й син артистки.

У своєму блозі в Instagram Денис Повалій заявив, що не має до цього жодного відношення і не несе відповідальності за дії своєї матері. "Не треба про маму сюди, гаразд? Це зовсім окрема її історія, і я не маю до неї відношення", - написав Денис.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

Також чоловік вирішив розповісти про те, що його сім'я відчула на собі всі наслідки Другої світової війни: "Моя бабуся Ніна у дворічному віці сиділа в окопі під дулом нацистського пістолета, її батько Данило з війни не повернувся. Батьку іншої бабусі Ангеліни, що була майже на 20 років старшою, знищили при приході радянської влади. Мій батько Володя вирушив на війну до Афганістану, теж жодних відзначень виведення військ не пам'ятаю, тільки сум в очах від спогадів".

Син Повалій зазначив, що через сьогоднішню війну майбутнє здається йому туманним, і все, що рятує, – віра в людей.

"Я ж сам народжений у 1983-му - зі знакових подій пам'ятаю Чорнобиль і розвал Союзу. Щодо щасливого дитинства, як у більшості... Школа, інститут, музичні пошуки, майдани, жінки, хвороби, батьківство, ковід, тепер війна... А що далі? в душі поменшало занепокоєння (боровся з собою як міг), а майбутнє все одно туманне, настрій - протерти запилений плінтус. "Якось розрулиться" - пишете ви на своїх сторінках з посмішками... Що ж, вірю в людей до останнього", - заявив він.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

Нагадаємо, Таїсія Повалій з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну жодного разу не порушила мовчання і не захотіла розповідати своїм слухачам із РФ правду про те, хто насправді розв'язав війну у мирній Україні. Денис Повалій разом із дружиною та маленьким сином поїхав до Іспанії, коли почалася війна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків