Лайм

Тіну Кароль в аеропорту Токіо зустрів японський мільярдер із букетом квітів: фото

"Надзвичайно вдячна великому другу України"

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка бере активну участь у благодійних проектах по всьому світу, прилетіла до Японії. В аеропорту артистку зустрів японський бізнесмен та мільярдер Хіросі Мікітані та подарував їй букет квітів.

Кароль у своєму блозі в Instagram опублікувала кадри з моменту зустрічі з Мікітані. У підписі до фото вона подякувала чоловікові за підтримку України та заінтригувала шанувальників словами, що "далі буде".

Фото: instagram.com/tina_karol

"Надзвичайно вдячна великому другу України, філантропу Хіросі Мікітані за підтримку України! Далі буде" - написала зірка.

Артистка позувала у білій в'язаній футболці з синьо-жовтим вишитим серцем від українського бренду Siyai. На сайті виробника вказано, що вартість речі – 900 гривень. Завершували патріотичний образ класичні джинси та спортивне взуття білого кольору.

Фото: siyai.com.ua

Відомо, що японський мільярдер, якому належить популярний месенджер Rakuten Viber, ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пожертвував нашій країні 8,7 мільйона доларів.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Україна кричить. Від імені моєї рідної країни я хочу розказати вам, наскільки вона прекрасна і мужня. Дякую всім у Японії за підтримку. Я вірю, що мою країну можна відновити", - сказала Кароль японським ЗМІ.

У Токіо у Тіни Кароль заплановані зустрічі з офіційними особами та дипломатами, а також виступ у якості спеціального гостя на "Rakuten Girls Award", де 14 травня вона заспіває для глядачів.

  • Раніше Тіна Кароль прокоментувала заборону на в'їзд до РФ. "Для мене сьогоднішня історія із нев'їздом – не проблема", - заявила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину