Лайм

Бути красивою у воєнний час – не соромно: Оля Цибульська закликала українок стежити за собою

Артистка пояснила причину

Українська співачка Оля Цибульська, яка нещодавно показала зруйнований російськими окупантами будинок її батьків в Ірпені, заговорила про красу у воєнний час. За її словами, навіть у цей нелегкий для всієї країни період потрібно стежити за собою і завжди виглядати доглянуто. Причина дуже проста – жіноча краса мотивуватиме та надихатиме наших захисників на передовій.

Детальніше своїми думками на цю тему виконавиця поділилася у Instagram. Вона розповіла, після якої ситуації у житті прийшла до таких висновків: "Якось мій друг з ЗСУ подзвонив, коли я сиділа 5 день з немитою головою в кутку кімнати і читала новини. Він сказав що дзвонить за світлом і теплом. Я розказала як є. Я катаюсь на емоційних качелях. Від повної апатії до істерики і назад. Болить постійно за всіх і за все".

Фото: instagram.com/cybulskaya

Цибульська також пригадала, що почула у відповідь від свого знайомого з ЗСУ: "Ольчик, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут з пацанами, бо боремось за Україну і наших красивих дівчат. Чуєш? Чекаю класну фотку. Хочу посміхнутись".

Після цієї розмови співачка усвідомила, що продовжувати жити потрібно саме тут і зараз, і у тому числі доглядати за собою. "До мене ніби дійшло. Війна триває. Ця клята війна забирає людей, домівки, міста… вона забирає сили.Вона відбувається ціною найдорожчого. Ціною нашої молодості, нашого людського щастя. Війна закінчиться обов’язково. І буде наша перемога! А що лишиться від мене? Нам треба берегти красу і зараз. Зараз особливо. Бо вона дає сили нашим хлопцям і дівчатам на передовій. Знаю, що це дуже складно зараз", - написала Оля.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Бути красивою у воєнний час - не соромно! Бути красивою у воєнний час - це мотивувати наших найкрутіших, найгарячіших хлопців до перемоги! Бути красивою у воєнний час - це бути врівноваженою, а від того спокійною для своїх дітей та близьких", - підсумувала зірка і закликала підписниць поділитися своїми лайфхаками краси.

Ольга Цибульська - українська співачка, теле- та радіоведуча, авторка пісень. Заміжня. Чоловік уникає публічності. За словами Цибульської, історія їхнього кохання розпочалася ще у школі. 6 січня 2015 року в пари народився син Нестор.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України