Лайм

Маша Єфросиніна назвала 5 способів повернутися до нормального життя під час війни

Телеведуча розповіла, що їй допомагає не збожеволіти

Кожен українець в умовах російської агресії проти нашої країни переживає стрес та відчуває внутрішню безпорадність, і це нормальна реакція організму на страшні події. Проте варто спробувати опанувати себе та навчитися жити у нових реаліях. Маша Єфросиніна розповіла, як повернутись до нормального життя під час війни.

В інтерв'ю "Ранку з Україною" телеведуча зазначила, що для того, щоб не збожеволіти і мати можливість далі допомагати своїй країні, треба бути здоровим. Для цього потрібно дотримуватися 5 простих правил:

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

1. Сон

Сон – це важлива складова здорового життя, тому ведуча радить їм не зневажати. Звичайно, через постійні тривоги складно заснути і повноцінно відпочивати, але потрібно спробувати налагодити цей процес.

2. Дозувати новини, дозвілля

"Ми з дітьми ввели правило: дві години на день ми залишаємо телефони вдома і йдемо гуляти. Походити, поговорити про всяке різне: від "що таке добро, що таке зло і коли здохне Путін" до "які зараз кольори в моді", - поділилася телеведуча.

3. Вчитися новому

Маша впевнена, що ніколи не пізно розпочати вчитися новому. "Моя старша дитина пішла вчити третю мову, - розповідає Єфросиніна. - Сашу я віддаю на спортивну секцію. Сама я, у 42 роки, почала вчитися готувати", - похвалилася зірка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

4. Позбутися негативу

Телеведуча радить кожній людині знайти спосіб позбутися всього негативу, що накопичився всередині. Хочете плакати – плачте, хочете бити подушку чи боксерську грушу – бийте.

5. Доглядати за собою

За словами Єфросініної, для жінки немає нічого гіршого бачити перед собою в дзеркалі "роздовбане корито". "Ми всі зараз не найкращим чином виглядаємо, але я так собі вирішила: є в мене можливість і сили увечері - можу намастити крем на обличчя". Проте бажання зробити макіяж у Маші ще не повернулося.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Оля Цибульська впевнена, що бути красиовю у воєнний час – не соромно. Співачка закликала українок стежити за собою, адже жіноча краса мотивуватиме та надихатиме наших захисників на передовій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа