Лайм

Шафу відірвали від стіни: Ірина Білик розповіла, що окупанти творили у її будинку під Києвом

Рашисти розграбували та розгромили житло артистки

У будинку Ірини Білик під Києвом жили російські окупанти. Рашисти "розважалися" у котеджі української співачки як могли, а коли йшли - залишили по собі повний хаос і розруху.

"Те, що я побачила у себе вдома. Все перевернуто... Ось навіщо було брати шафу і просто відривати її від стіни? Кидати це все на підлогу? Я не знаю, там просто каша, - розповіла артистка у програмі "Зірковий шлях". - Там треба буде вікна вставляти. Вікон немає. І не тільки у мене в будинку".

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Окупанти винесли з будинку співачки цінні речі, але не торкнулися її сценічного вбрання.

"У мене було дуже багато костюмів, концертне взуття - і вони, ви знаєте, не взяли блискучі мої шубки, не взяли блискучі чобітки. Думаю, мабуть, не носять їхні жінки такого карнавалу", - сміється зірка.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Знаменитість вважає, що в її будинку у рашистів був штаб, оскільки вони не йшли звідти до останнього. "Там було ситно, там було тепло, їм було добре. Вони там розпалювали каміни, гуляли, відривалися. Це було, мабуть, найкраще, що було в їхньому житті", - наголосила зірка.

"Але те, що вони залишили по собі, звичайно... Невже вони там і ср*ли, і їли? Це все так і було, і те, що вони забрали з собою мої речі, апаратуру, мої друзі кажуть: "Іра, вони здохнуть у тих речах. Хто вдягне на себе – той помре". Я так сподіватимуся", - підкреслила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil