Лайм

Ірина Білик зі сльозами розповіла, як "друг" Кіркоров відреагував на окупацію її будинку

Співачка сподівалася достукатися до російських колег

Днями Ірина Білик повідомила, що у її будинку жили російські окупанти. Тепер співачка поділилася подробицями, а також розповіла, як відреагував Філіп Кіркоров на те, що тепер їй нема де жити.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну артистка з 5-річним сином Табрізом жила у котеджному містечку у селі Березівка Бучанського району. Сім'я виїхала з дому першого дня війни, коли поруч прилетів снаряд.

Ірина Білик із сином Табрізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"У мене завжди є передчуття чогось страшного, тому я прислухалася до нього і вирішила поїхати одразу, не чекати", - розповіла Білик у "Ранку з Україною".

Про те, що до селища увійшли рашисти, Ірина дізналася від сусідів. Їй написали, що окупанти вигнали людей та змусили не закривати будинки. У котеджі артистки орки жили майже місяць і розважалися як могли.

"Вони робили там все, що тільки можливо: плавали в басейні, користувалися апаратурою, рилися в особистих речах, навіть перелопатили мої фото, все з самого дитинства", - зі сльозами на очах сказала співачка.

Особняк Ірини Білик з висоти пташиного польоту Фото: Кадр із відео

Білик також розповіла, що у перші дні війни вона звернулася до російських зірок, яких знає особисто, у тому числі й до Філіпа Кіркорова, якому свого часу подарувала пісню "Сніг". Співачка написала їм у соцмережах, але ніхто не відповів.

Ірина Білик та Філіп Кіркоров у 2011 році Фото: irinabilyk.com

"Я думала, що це дуже добрі люди, творчі, які дбають про те, щоб людям краще жилося. Я сподівалася, що я звернуся і вони скажуть Путіну, адже вони з ним особисто знайомі, щоб він перестав робити це з нами". Але ніхто не відповів на моє прохання достукатися до цього звіра", - розповіла артистка.

Вже потім Білик вирішила написати Кіркорову. Співачка зазначила, що вона не хотіла використати матюки, а вирішила звернутися до російського співака "як до людини".

"Я написала: "Коли виконуватимеш мою пісню тепер, просто знай, що мені немає де жити". От і все. Але він не відповів", - плачучи, сказала Ірина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil