Лайм

Їх завжди дратує наш успіх: Злата Огнєвіч розповіла, як Росія засудила її на "Євробаченні"

Співачка згадала, як 9 років тому брала участь у міжнародному конкурсі

У день фіналу "Євробачення-2022" Злата Огнєвіч розкрила цікавий факт своєї участі у конкурсі, пов'язаний з росіянами. Співачка представляла Україну у 2013 році і була дуже близькою до перемоги, але одна країна поставила їй найнижчий бал – це була Росія.

Артистка опублікувала в Instagram фрагмент свого виступу з 58-го конкурсу, що проводився у шведському місті Мальме. У кадрі голосиста Злата співає Gravity в обтислій сукні серед димової декорації та у супроводі бек-вокалісток.

Злата Огнєвіч на "Євробаченні-2013" Фото: Вікіпедія

"У 2013 році я виборола 3-е місце для України. Усі європейські країни поставили нам найвищі бали. Але тільки одна країна поставила 1 бал. Це була Росія. Це було досить очікувано. Їх завжди дратує наш успіх", - зазначила Огнєвіч.

Співачка впевнена, що цього року Україна обов'язково переможе, і не лише на "Євробаченні". "Цього року у нас буде дві перемоги", - наголосила зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

У 2022 році нашу країну представляє гурт Kalush Orchestra. У фіналі конкурсу, який відбудеться 14 травня колектив виконає свій трек "Стефанія". За прогнозами букмекерів ймовірність перемоги представника України становить 60%, і це найвищий коефіцієнт в історії "Євробачення".

Нагадаємо, Росія не бере участі у цьогорічному конкурсі. Країну усунули від "Євробачення-2022" через повномасштабне вторгнення в Україну. EBU знадобилося всього 36 годин, щоб усвідомити, що участь країни-агресора у міжнародному конкурсі пісні є неприйнятною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі