Лайм

Вперше у музичній історії: Святослав Вакарчук виступив на Чорнобильській АЕС

Лідер ОЕ заспівав перед співробітниками "Все буде добре"

13 травня Святослав Вакарчук відвідав звільнену від російських окупантів Чорнобильську атомну електростанцію. Лідер гурту "Океан Ельзи" поспілкувався зі співробітниками ЧАЕС, які весь час утримували атомну безпеку, і заспівав для них свій хіт "Все буде добре".

Фрагмент пісні музикант опублікував у своїх соцмережах, наголосивши, що це перший в історії музичний виступ на Чорнобильській АЕС. Перед тим як виконати композицію, Вакарчук виступив із важливою промовою.

Фото: facebook.com/ChornobylNPP

"36 років Україна і весь світ переживає весь цей негатив, який стався після аварії на Чорнобильській станції. Я не буду зараз тут говорити, вставлятиму свої п'ять копійок, бо багато хто каже: "От, не треба було взагалі атомну енергію і так далі, вона призвела до великих наслідків". Я вважаю, що якщо все робити правильно, акуратно, з розумінням та наукою, то воно лише на плюс", - сказав Святослав.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

"У цьому місці я хочу побажати всім нам, всій Україні та всьому світу, щоб у нас все було добре", - додав фронтмен ОЕ та виконав свій мотиваційний хіт, акомпануючи собі на гітарі.

Також Вакарчук познайомив дописувачів з Валентином Гейком – начальником зміни ЧАЕС, який був на робочій посаді під час вторгнення російських військ. Він організував співробітників і вони тримали атомну безпеку, доки станція була в окупації.

"Унікальний фахівець, справедлива, пряма і дуже чесна, патріотична людина. Дякую вам, Валентине Олександровичу!", - написав музикант.

Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото