Лайм

Святослав Вакарчук на Луганщині заспівав під звуки канонади та закликав мешканців евакуюватися

Музикант продовжує їздити українськими містами

З перших днів війни в Україні Святослав Вакарчук підтримує українців своєю творчістю: їздить зруйнованими містами, відвідує наших захисників та співає у гарячих точках. Напередодні лідер "Океану Ельзи" приїхав до Луганщини, за яку точаться активні бої.

Як розповів музикант на особистій сторінці у Facebook, там він зустрівся з українськими правоохоронцями у місцевій поліцейській дільниці та виконав кілька своїх хітів під звуки артилерійської канонади. "Та, як кажуть у нас, "шум від тисяч їхніх слів часом приносить біль та дощ із хмари темних стріл не потрапляє в ціль", - наголосив Вакарчук.

Також музикант зустрівся з головою Луганської ОДА Сергієм Гайдаєм, і разом вони звернулися до місцевих жителів із проханням евакуюватися у безпечніші регіони.

"Ми обоє хочемо звернутися до місцевих жителів Луганщини з проханням якнайшвидше виїжджати, бо це дуже важливо", - сказав Вакарчук і показав місце, звідки вирушають евакуаційні автобуси.

Святослав поспілкувався з біженцями, яких із Луганської області везуть до Львова – рідного міста лідера ОЕ. "Тут багато класних людей з вірою в майбутнє та в те, що у нас все буде добре", - наголосив Вакарчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

  • Раніше Святослав Вакарчук відвідав Одесу і заспівав на центральній площі міста пісню "Човен, мій маленький човен".
  • Також лідер гурту "Океан Ельзи" побував у Запоріжжі та записав у жахливе відео з пораненими дітьми.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію