Лайм

Ці концерти я пам'ятатиму все життя: Святослав Вакарчук заспівав для українських бійців на Луганщині

Музикант зарядив бійців перед битвою з ворогом

З початку повномасштабного вторгнення Росії лідер гурту "Океан Ельзи" підтримує українських захисників своєю творчістю, зокрема й у гарячих точках. Напередодні Святослав Вакарчук знову відвідав Луганщину, за яку зараз точаться запеклі бої. Бійці мчали через поля, що прострілювалися ворогом, щоб послухати про той день, коли закінчиться війна.

Музикант показав у своєму Instagram сюжет про свій таємний виступ на фронті, зазначивши, що ці концерти він пам'ятатиме все життя. "Такі виступи, які я зараз даю, вони запам'ятовуються навіть більше, ніж ті великі концерти, які я давав у світі на різних точках. Ось що ти граєш для бійців, я згадуватиму все життя", - каже Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав виконав кілька своїх хітів, зокрема й нову пісню "Місто Марії", присвячену захисникам Маріуполя. Артист зізнався, що написав її на прохання друга Калини, заступника командира полку "Азов", і це його перша пісня "на замовлення".

"Я не вмію писати пісні на замовлення, навіть коли хочеться, воно так не йде, це як закохатися на замовлення, так само не буває. Але мене настільки вразила ця ідея, ця ситуація, я настільки переживав, що воно саме прийшло і я написав пісню. Я написав фразу "Сонце зійшло над Азовом", я був у зовсім іншому місці, але це був схід сонця", - поділився лідер ОЕ.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)


  • Раніше Святослав Вакарчук вперше у музичній історії виступив на Чорнобильській АЕС. Лідер "Океану Ельзи" заспівав перед співробітниками станції свій хіт "Все буде добре".
  • Дивіться також, що лідер гурту "Океан Ельзи" емоційно виконав "Обіймі" у зруйнованому обстрілами дворі Харкова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо