Лайм

Ілона Гвоздьова повернулася в Україну та показала теплу зустріч дітей з татом

Сім'я була в розлуці два місяці

Ілона Гвоздьова повернулася в Україну з Італії, куди бігла з дітьми від війни, яку в нашій країні розв'язала Росія. Хореограф не бачилася з чоловіком два місяці і нарешті сім'я возз'єдналася.

Танцівниця опублікувала в Instagram сімейні фотографії, на яких зображений зворушливий момент їхньої зустрічі. На першому фото Ілона показала теплі обійми всієї сім'ї, на інших – радість сина та доньки від зустрічі з татом.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Разом. Вдома. В Україні. Дякуємо всім, хто переживав, підтримував і вітав! Хоча день сім'ї був 15 травня, у мене офіційно він був сьогодні. Щаслива", - написала Гвоздьова.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

За словами танцівниці, дорога з Італії була важка, як морально, так і фізично. Пізніше хореограф пообіцяла дописувачам вийти у прямий ефір та поділитися всіма подробицями.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Ілона також не забула подякувати італійській парі, яка на два місяці стала її сім'єю. Свій допис вона супроводила серією пам'ятних кадрів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Ми ніколи вас не забудемо! За час перебування в Італії доля подарувала нам чудову сім’ю, яка за ці два місяці стала для нас рідною сім’єю, яки турбувалися про нас, прихистили нас, любими і яким я завдячую на все життя, - написала танцівниця. - Ви неймовірні люди і ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в наступному житті після перемоги!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ілона Гвоздьова Dancer (@ilonagvozdeva)


  • Українська акторка Анна Саліванчук, зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою", дала пораду людям, які повертаються до Києва із заходу України.
  • Катя Осадча теж повернулася до Києва і показала зворушливе фото із чоловіком. Зоряна пара була в розлуці майже три місяці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину