Лайм

Представник Великобританії на "Євробаченні-2022" повернувся додому в рожевій панамі від Kalush Orchestra: відео

Співак посів другу позицію у конкурсі із загальною кількістю балів 466

Виконавець Сем Райдер, який представляв Великобританію на "Євробаченні 2022" і посів друге місце, 16 травня приїхав додому. В аеропорту він з'явився у рожевій панамі, яка вже стала головною фішкою сценічного образу фронтмена українського гурту Kalush Orchestra Олега Псюка.

Відповідне відео, яке було знято в аеропорту, артист виклав у своєму блозі у Instagram. "Чудово провів час у космосі. Але заради цих прекрасних людей в аеропорту змушений був повернутися додому", - говориться у підписі до ролика.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення SAM RYDER (@samhairwolfryder)

Сем Райдер зайняв другу позицію на "Євробаченні-2022" із загальною кількістю балів 466. Саме за Велику Британію національне журі віддало найбільше голосів – після першого етапу голосування представник Британії лідирував, набравши 283 бали, проте оцінки слухачів кардинально змінили ситуацію.

Фото: UA: Культура

Сем уперше прославився завдяки TikTok, після того, як виклав у мережу музичні кавери два роки тому. Згодом його підписниками стали такі відомі люди, як Сія, Джастін Бібер, Алісія Кіз та Елтон Джон. Через деякий час артист підписав контракт із британським лейблом звукозапису Parlophone.

На пісенному конкурсі у Турині співак виконав пісню "Space Man". У композиції він іронізує над мільйонерами, які витрачають неймовірні суми, аби потрапити до космосу. Ліричний герой думками літає у космосі, але залишається людиною і мріє повернутися додому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу