Лайм

Соромно за своїх співгромадян: Лія Ахеджакова висловилася про поведінку росіян у соцмережах

"Відразу видно, хто кого перевершує за якимись там параметрами, як люблять говорити наші пропагандисти"

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка неодноразово висловлювалася на підтримку України та відкрито засуджувала владу Кремля, зробила нову заяву про росіян. Вона зізналася, що їй соромно за своїх співгромадян, які не лише сліпо вірять у пропаганду та підтримують вторгнення РФ в Україну, але й знаходять час для того, щоб ображати інших найжахливішими словами.

"Скажу чесно: мені соромно за своїх співгромадян. Напевно, тільки вони можуть писати стільки жахливих слів, які може не знати навіть людина, яка прожила на цій Землі більше 80 років, яка пережила дитиною Велику Вітчизняну війну і бачила багато іншого. Багато гидоти", - написала Ахеджакова у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"А ось зайдіть ви в коментарі до тих, хто підтримав агресію Росії проти України. Там є повідомлення від українців. Тільки ось 99% цих повідомлень не містять образ і загроз. Дуже показово. Відразу видно, хто кого перевершує за якимись параметрами, як люблять говорити наші пропагандисти. Є над чим подумати", - також зауважила знаменитість.

Крім того, у наступному пості акторка написала, що не сумнівається в тому, що мир в Україні обов'язково настане, а всі винні рано чи пізно будуть покарані та отримають те, на що заслужили. Вона опублікувала відповідну публікацію та прикріпила фотографію з білим голубом на синьо-жовтому фоні.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Мир для України обов'язково настане. А от тих, хто розпочав цю кровопролитну війну, наздожене заслужена повністю доля. Не важливо, якою вона буде: чи посадять цих злочинців у в'язницю і вони помруть там через 20 років мук у катівнях, чи вони помруть з кокосом у руках на Мальдівах, а потім потраплять у пекло і будуть там пектися рівно стільки, скільки триватиме війна. І цю цифру помножать ще на 50", - сказала Лія.

Ахеджакова додала, що "ця сама доля буде такою ж безпринципною, як і весь український народ, який прагне помсти своїм недругам".

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Головне, що ця доля їх наздожене в будь-якому місці і в будь-який час. Вона буде така ж безпринципна, як і весь український народ, який прагне помсти своїм недругам. Вона принесе світові усвідомлення того, що за всі свої злочини доведеться розплачуватися незалежно від статусу, посади, нерухомості кількості грошей на твоїх рахунках", - заявила російська зірка.

Пізніше у stories знаменитість зізналася, що отримує від українців дуже багато слів подяки за підтримку та чітку позицію. Вона зазначила, що всі повідомлення читає, але часу на те, щоб відповісти, на всіх все ж таки не вистачає.

Фото: instagram.com/stories/akhedzhakova1938

  • Лія Ахеджакова висловилася про війну та заявила про плани приїхати до України. "Як же я втомилася від цієї війни, що навіть коментувати нічого не хочеться. Втомилася від цієї уявної величі Росії, боротьби за "свої" землі. Втомилася від Путіна. Хочу миру, тепла, спокою. Хочу бачити людей живими, здоровими та радісними" , - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували