Лайм

Я сама українка: Лія Ахеджакова душевно підтримала Україну у боротьбі за свободу

"Українці = справжній приклад свободи совісті, чесності та непохитності"

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка нещодавно висловилася про руйнівників Маріуполя з РФ, розповіла, що думає про українців. За словами зірки, це нація, яка гідна наслідування та нескінченної поваги.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість виклала відповідну публікацію. Вона зазначила, що й сама є українкою, адже народилася у місті Дніпропетровську (зараз Дніпро).

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Я сама українка. Народилася в чудовому місті Дніпропетровськ, яке є чи не другою столицею країни (як Санкт-Петербург у Росії). Я прожила пліч-о-пліч з вами, українці, досить тривалий час і ні скільки про це не жалкую" , – написала Ахеджакова.

"Українці - справді сміливий і дуже вільний, сильний і мудрий народ з багатовіковою історією, як би там не говорили по російському ТБ. Ця нація - справжній приклад для наслідування. Вона ніколи не буде терпіти знущань над собою і приниження своєї гідності, порушення прав і свобод українців. Морально та духовно ви знаходитесь на висоті, що є чистою правдою", - також заявила акторка.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Російська знаменитість, яка з перших днів війни засудила РФ за вторгнення в Україну та підтримала українців у боротьбі з російською агресією, зазначила, що росіянам варто повчитися у своїх сусідів. Вона додала, що громадянам РФ треба навчитися так само сміливо та героїчно відстоювати свої позиції, як це вже 70 днів поспіль робить народ України.

"Я щиро переконана, що росіяни повинні повчитися у своїх сусідів постояти за себе. Так, бути стриманим, звичайно, теж є великою героїчною місією. Але дати відсіч тому, хто з тебе знущається, - це ще більший героїзм. Потрібно вміти демонструвати свою стійкість. і непереможність, абсолютну виваженість усіх рішень та правоту. Інакше ніяк не досягти якихось суттєвих успіхів", - зазначила Лія.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Ахеджакова зізналася, що отримує сотні запрошень від українців відвідати Київ, Одесу, Херсон, Ужгород та інші міста.

"Всі готові зустріти мене як англійську королеву і нагодувати до відвалу смачною їжею. Звичайно, такі пропозиції приходили і раніше. Але починаючи з 24 лютого 2022 року, їхня кількість просто зашкалює. Україна, українці = справжній приклад свободи совісті, чесності та непохитності", - резюмувала акторка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності